Pater Vos tocht 2020

Pater Vos Wandeltocht op zaterdag 10 oktober 2020

De nodige vergunningen van de gemeente Landerd zijn binnen en de wandeltocht kan van start gaan

U bent verplicht gebruik te maken van de online voorinschrijving en op de rustpost werken wij niet meer met contant geld. We accepteren alleen pinbetalingen.

De volledige opbrengst van deze wandeltocht is voor Stichting Pater Vos India. Daarom zou het fijn zijn als leden van de KWBN afzien van de leden korting, dit kunnen ze doen door bij de voorinschrijving niet het relatienummer in te vullen.

De doelstelling van Stichting Pater Vos India is het ondersteunen van projecten welke betrekking hebben op onderwijs in de ruimste zin van het woord, watervoorzieningen en toiletten.

We richten ons hierbij vooral op het geven van financiële steun voor de bouw van een school, het aanschaffen van leermiddelen en meubilair.

In Nederland is ons doel het werven van de financiële middelen.

10 oktober 2020

Restaurant-Zaal-IJssalon Nieuw Schaijk
Rijksweg 46
5374 RB Schaijk

Afstanden en starttijden

6 km    09:00 – 13:00 uur
10 km  09:00 – 13:00 uur
15 km  09:00 – 12:00 uur
20 km  07:30 – 11:00 uur
25 km  07:30 – 10:00 uur

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor alle afstanden is € 5. Leden van de KWBN krijgen krijgen € 1 korting op het inschrijfgeld.

Aangezien de opbrengst voor het goede doel is willen wij de leden van de wandelbond vragen of te zien van de korting. Tijdens de voorinschrijving vult u dan geen relatienummer in.

Medaille

Er is een medaille beschikbaar van de Pater Vos Tocht. U kunt deze bestellen tijdens de voorinschrijving

Of u kunt deze kopen op het startburo.

Voorinschrijving

De voorinschrijving is geopend, via onderstaande knop kunt u zich inschrijven.
De voorinschrijving loopt tot het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Restitutie inschrijfgeld

Indien de Pater Vos Tocht niet door kan gaan. Storten wij het inschrijfgeld terug, minus € 0,75 administratiekosten.

U ontvangt hier dan een aparte mail over.